پنجشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
دهه فجر فرصتی برای تبیین ظرفیت‌ها و خدمات انقلاب به نسل جوان است

حوزه/ حجت الاسلام فرهنگ با بیان اینکه بهترین خدمت در دهه فجر از طرف مسئولان چشاندن طعم خدمت بی منت به کام مردم می باشد تاکید کرد: دهه فجر فرصتی برای تبیین و شناساندن ظرفیت های انقلاب، خدمات آن و کینه های دشمنان به نسل جوان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، حجت الاسلام علیرضا فرهنگ در جلسه ستاد دهه فجر شهرستان آران و بیدگل ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا، خصوصا شهدای اخیر و تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: امام خمینی(ره) و مردم دو عامل مهم پیروزی انقلاب اسلامی ایران بودند.

امام جمعه آران و بیدگل علت به میدان آمدن مردم در دوران انقلاب را روحیه صبر، شجاعت, اخلاص، خداترسی و عملگرایی امام راحل دانست و ابراز داشت: در حال حاضر هم اگر بخواهیم در مقابل استکبار فایق آییم باید ادامه دهنده همان مسیری که اول انقلاب طی شد باشیم یعنی حرکت در حول محور مقام معظم رهبری باشد.

حجت الاسلام فرهنگ با بیان اینکه بهترین خدمت در دهه فجر از طرف مسئولان چشاندن طعم خدمت بی منت به کام مردم است، تأکید کرد: مسئولان باید لحظه به لحظه از خدمت به مردم غافل نشوند چرا که این انقلاب امانت است و باید به مردم خدمت کرد.

امام جمعه آران و بیدگل ضمن قدردانی از همه عوامل مبارزه با فتنه اخیر، کار تبیینی بر روی جوانان مخصوصا مدارس را ضروری دانست و افزود: نقش معلمان در توجیه دانش آموزان بسیار مهم و اثرگذار است.

حجت الاسلام فرهنگ در پایان ضمن گرامی داشت دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، اظهار داشت: دهه فجر فرصتی برای تبیین و شناساندن ظرفیت های انقلاب، خدمات آن و کینه های دشمنان به نسل جوان است.

امام جمعه آران و بیدگل دهه فجر را فرصتی گرانبها برای امیدآفرینی؛ از خودباوری تا پیشرفت دانست و ابراز داشت: دهه فجر سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی یادآور روزهای پرشکوه پیروزی انقلاب اسلامی ایران است که در این ایام، ملت ایران با رهبری امام خمینی(ره) توانستند نظام سلطنتی را سرنگون کرده و نظامی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و دینی را جایگزین آن سازند.

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha